نظر به استقبال زایدالوصف اهالی فرفر از پلوچینی و پیگیری های ژوپی ، بر آن شدم تا این غذای خوشمزه را به علاقه مندانش آموزش بدم. خانومهای خونه دار ، بدون هیچ مقدمه ای می ریم سراغ آموزش امروزمون :

مواد لازم :

هویج : ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای  : ۱ عدد بزرگ
پیاز : ۲ عدد
قارچ : چهار تا متوسط یا سه تا بزرگ
برنج : ۳ پیمانه
گوشت مرغ : یک سینه متوسط
ادویه : به میزان لازم

ابتدا برنج را که از شب قبل خیس کرده بودیم آبکش میکنیم.سپس گوشت مرغ را به تکه های کوچک و باریک (مثلا تکه هایی با طول تقریبی 3 سانتی متر و عرض 1 سانتی متر) خرد کرده و کمی در روغن داغ به همراه پیاز و ادویه جات تفت دهید تا رنگش عوض شود .نگران پخته نشدن کاملش نباشید! قارچ هایی را که خرد کرده اید با فلفل دلمه ای و هویج مکعبی خرد شده با هم در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.
مخلوط تهیه شده را با برنجی را که از قبل پخته بودید کاملا مخلوط کنید و می گذارید دم بکشد.پس از دم کشیدن می توانید میل کنید .

نکات کنکوری :
1) بهتر است فلفل ها را از رنگ های مختلف استفاده کنید تا شکل غذا جذابتر شود.
2) قارچ ها را برای آنکه آب نیندازد باید با آتش زیاد تفت داد.
3) موادی که ذکر شد ، در واقع هسته اولیه (Core) غذا هستند و می توانید بنابر سلیقه و ذائقه خود مواد دیگری مانند بادمجان ، نخود فرنگی و … را به آن اضافه کنید.
4) از نمک و روغن تا جایی که می توانید کمتر استفاده کنید.

این نوشته تقدیم می شود به : ژوپیمریم لایکچی خوراک دوستمه یا دریایی

Advertisements